<MIJN PORTFOLIO>

Hieronder zie je een greep uit mijn portfolio. Ik specialiseer mijzelf vooral in webshops en eventwebsites. Ik hou ervan om helemaal in een bedrijf op te gaan. Daarom ben ik altijd erg betrokken tijdens en na het proces van de ontwikkeling van je website. Ik zie het niet als 1 project, maar ik blijf continu met je meedenken. Zo blijf je website strak, modern en up-to-date.

Jouw website hier?
Kippan.nl Heikoop Webdesign

<KIPPAN.NL WEBSHOP>

Kippan.nl is een uitgebreide webshop met meerdere franchisenemers met elk een eigen shop. Hier heb ik een mooi systeem gemaakt zodat elke franchisenemer zijn eigen geld op rekening ontvangt. Hierdoor komt het niet in 1 pot terecht en scheelt het veel administratie voor de franchisegever.

Bekijk webshop

<BIMONDERWIJS.NL>

Bimonderwijs zet zich in voor studenten in de bouw. Via deze website kunnen leraren gegevens en informatie met elkaar delen.?

Bekijk website
Bimonderwijs heikoop webdesign
impactevent.nl heikoop webdesign

<IMPACTEVENT.NL>

Voor IMPACT Zoetermeer heb ik een eventwebsite gemaakt waar tieners en medewerkers zich kunnen inschrijven voor het jaarlijks evenement. Daarnaast kunnen andere mensen die niet bij het event kunnen zijn aan Impact doneren.

Bekijk website

Doe vrijblijvend een aanvraag!

Wil je ook een site voor je organisatie, winkel, project of evenement? Neem dan hier een kijkje voor alle prijzen, of neem contact met me op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Direct antwoord?

070 568 0876

Of stuur een appje 😉