Freelance Webdesigner Den Haag

Huur mij in als WordPress specialist

Heb je hulp nodig met je WordPress website? Ik werk al jaren met WordPress en help je graag verder!
Pieter Heikoop portret
Meer informatie?
WhatsApp
070 568 0876

Van webshop eigenaar naar webdesigner

Voordat ik websites maakte (ongeveer in 2014) startte ik samen met Hendrik de Goffau een webshop in telefoonaccessoires. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in webdesign, SEO en conversieoptimalisatie. Omdat ik het maken van mijn webshop zo leuk vond begon ik mij er steeds meer in te verdiepen en andere ondernemers te helpen in het maken van een website. Dit is nu aardig uitgegroeid en nu werk ik fulltime als webdesigner en SEO specialist!

Webdesigner in regio Den haag

Jouw website maak ik op maat in WordPress. Daarnaast help en ondersteun ik ondernemers die al een WordPress website hebben. WordPress is één van de meest gebruikte systemen om websites te bouwen. Ik werk in regio Den Haag, maar als online ondernemer ben ik in heel Nederland actief. Wil je een nieuwe website? Neem hieronder contact op voor kennismakingsgesprek.

Welke webdesign diensten lever ik?

Wanneer we kennismaken leer ik jouw onderneming graag beter kennen. Door je bedrijfsdoelen goed te begrijpen kan ik een goede offerte opstellen zonder onnodige diensten aan te bieden. De volgende diensten komen vaak voor:

Tarief freenlance webdesigner

Mijn tarief ligt op 65 euro per uur, maar het liefst werk ik met vooraf afgesroken webdesign pakketten. Dit maakt het voor jou van te voren duidelijk wat je krijgt en wat je kwijt bent.

Portfolio

Benieuwd naar wat ik kan als webdesigner? Bekijk mijn portfolio en raak overtuigd! Nu al overtuigd? Neem hieronder contact met mij op of stuur mij een bericht via de chat of WhatsApp.

Deel deze pagina via: 

Maatwerk, veilig & snel

Offerte op basis van je budget? Geeft je budget en wensen door.
Webdesign Bureau in Voorburg
Goed ontworpen websites gemaakt in krachtige code

Bedrijf

Prijzen

Menu

Links

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2021 Heikoop Webdesign
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram