Logo Heikoop Webdesign
Webdesign Bureau in Voorburg

SEO specialist Den Haag

Huur mij in als freelance Google specialist

Zoekmachine optimalisatie is een vak apart. Bij het runnen van je onderneming komen al genoeg zaken kijken. Daarnaast brengt het aannemen van een werknemer kosten en risico's met zich mee. Een marketing bureau inhuren kan ook hoog in kosten oplopen. Het inhuren van een freelancer is daar in tegen betaalbaarder en brengt door ervaring net zoveel kennis mee.
Pieter van Heikoop Webdesign
Meer informatie?
WhatsApp
070 568 0876

Hoe ben ik SEO specialist geworden?

Op mijn freelance webdesign pagina vertelde ik hoe ik webdesigner ben geworden, maar hoe ben ik SEO specialist geworden? Door het maken van websites krijg je veel te maken met zoekmachine optimalisatie. Met mijn eigen webshop kreeg ik zelf ook aardig de smaak te pakken aangezien ik ongestoord kon testen. Na een paar jaar ben ik bij SDIM gaan werken als SEO specialist. SDIM is een online marketing bureau in Haarlem (een bedrijf dat ik zeker aanraad als je wilt groeien op online gebied!). Hier heb ik veel mogen leren en door mijn eigen ervaring en de ervaring bij SDIM kan ik mij SEO specialist noemen.

SEO Specialist in Voorburg

Ik woon in Voorburg en werk daarom vooral in omgeving Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Maar als online ondernemer bedien ik meerdere klanten door heel Nederland. Vooral door de corona periode is het online werken nog makkelijker en toegankelijker geworden.

WordPress en SEO

De meeste bedrijven maken gebruik van WordPress, van kleine ondernemers en MKB tot multinationals. WordPress is een eenvoudig systeem dat makkelijk te beheren is. Ideaal voor ondernemers die ook online goed zichtbaar willen zijn. Ik weet alle ins en outs van WordPress en help je graag verder als je er even niet uit komt. WordPress is ook ideaal voor SEO. Vanaf installatie staan er veel SEO instellingen juist, er moeten echter nog een aantal belangrijke instellingen worden toegevoegd. Laat mij je erbij helpen om te zorgen dat je goed gevonden wordt in zoekmachines!

SEO training & ondersteuning

Als ondernemer wil je graag zaken zelf oppakken. Dat weet ik maar al te goed. Om de kosten te drukken en je kennis te vergroten biedt ik ook trainingen aan. Hierbij leg ik je de basis van SEO uit en zorg ik ervoor dat je goed kan omgaan met WordPress. Daarnaast kan ik je maandelijks ondersteunen mocht je nog vragen hebben. Neem hiervoor contact met mij op.

Tarief SEO specialist

Mijn uurtarief is 55 euro. Omdat SEO een terugkerende taak is biedt ik maandelijks vaste prijzen aan. Dit zorgt voor duidelijkheid en betrokkenheid. Elke maand zorg ik voor de laatste cijfers hoe jouw website presteert in de zoekresultaten en we pakken samen problemen op de website aan. Bekijk wat de kosten zijn voor SEO. Stuur mij hieronder een bericht om kennis te maken.

Deel deze pagina via: 

Offerte aanvragen

Geef je budget door en ontvang een offerte op maat.
Webdesign Bureau in Voorburg
Je website veilig houden en goed plaatsen in zoekmachines is een vak apart.

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2020 Heikoop Webdesign
picturebookchart-barscrossmenuchevron-downarrow-rightlayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram