Over mij

Pieter Heikoop

Mijn passie is het helpen van ondernemers door het creëren van maatwerk websites die goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing. Lees hieronder wat ik precies doe of bekijk mijn portfolio.

Webdesigner

Door het maken van mijn eigen webshop vond ik mijn passie in webdesign.

Webdesigner

Portfolio

Bekijk onze recente projecten in webdesign & development.

WordPress specialist

Lees over onze opgedane ervaring in WordPress en hoe wij jou verder helpen.

Pieter van Heikoop Webdesign

Hoe ik begon

In 2013 starte ik samen met Hendrik de Goffau onze eerste webshop. Nu jaren later heb ik veel ervaring opgedaan met het maken van websites voor diverse ondernemers en bedrijven. Daarnaast heb ik gewerkt bij een online marketing bureau. Met deze ervaring wil ik jou verder helpen met een goed ontwikkelde website.
LinkedIn

Waarom Heikoop Webdesign?

Al onze website maken wij op maat. Daarbij zorgen we ervoor dat er geen onnodige elementen worden geladen zodat de code en je website schoon en snel blijft. Je kan van ons persoonlijke service verwachten en je hoeft je geen zorgen te maken voor hackers of malware met onze solide hostingpakketten

Waarom zeg ik ons? Ik werk samen met veel freelancers. Hierdoor kan ik werk uitbesteden wanneer ik het te druk heb. Daarnaast help ik je graag met alles wat komt kijken bij een website, maar besteed ik bijvoorbeeld de marketing activiteiten uit, zodat ik beter kan focussen op de ontwikkeling van jouw website.
Maatwerk websites
Strak design
Schone code
Persoonlijke service
Snelle & veilige hosting
Netwerk aan freelancers

Reviews

facebook
recommends

Het was heel fijn samenwerken met Pieter. Hij begreep precies wat we nodig hadden en werkt snel en professioneel! Binnen korte tijd hadden wij een prachtige website staan die alles kan wat wij nodig hebben. Wij kunnen dankzij zijn uitleg nu zelf o.a. blogs posten en teksten aanpassen. We krijgen regelmatig complimenten over onze mooie website. Heikoop Webdesign is dus zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar iemand die jouw website kan aanpassen of bouwen!

google

Pieter is erg professioneel en helpt je gelijk uit de brand als er wat is met je website. Wij zijn sinds kort overgestapt en is iedereen aan te raden:)

Luuk Sluyter 8 oktober 2020
google

Wij zijn super tevreden over Heikoop Webdesign! Hij heeft onze website van de grond af gebouwd en ondanks dat wij niet precies wisten wat wij wilden met onze website, heeft hij precies gemaakt waar we naar op zoek waren. Het straalt echt uit wie wij zijn als bedrijf. We krijgen vaak complimenten over onze professionele site en kunnen daarnaast dankzij zijn uitleg makkelijk zelf o.a. blogs posten en teksten aanpassen.

Delight Coaching 28 september 2020
google

Super fijn om mee samen te werken! Hij legt alles rustig uit en ook als ik achteraf nog vragen had over bepaalde dingen was hij altijd goed bereikbaar en bereid het nogmaals uit te leggen. Zeer mooie ontwerpen maakt hij ook!

Niels Albers 16 september 2020
google
L.J. den Hollander 14 september 2020
google

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van Heikoop Webdesign. Goede kwaliteit van zowel de website als de service.

Guido Walinga 1 september 2020
google

Altijd erg goed contact met Pieter, en bij vragen is hij meteen bereikbaar en denkt hij mee hoe we de site beter kunnen maken.

Turpijn Bron 31 augustus 2020
google

supermooie website voor ons gerealiseerd. Kippan.nl is een regelrechte hit!

Henk Konijn 20 april 2019
google
Arjan Walinga 25 maart 2019

Bekijk ons portfolio

Bekijk ons werk in webdesign & development bij een greep van onze klanten.
Portfolio

Maatwerk, veilig & snel

Offerte op basis van je budget? Geeft je budget en wensen door.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webdesign Bureau in Voorburg
Goed ontworpen websites gemaakt in krachtige code

Bedrijf

Prijzen

Menu

Links

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2022 Heikoop Webdesign
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram