WordPress website

Designer & developer

Jouw website maak ik in WordPress. Eerst maak ik een design. Na aanpassingen en goedkeuring van jou maak ik de website in WordPress. Meestal kan ik dat zelf, maar bij sommige projecten maak ik gebruik van mijn WordPress developer. Denk dan aan een webshop met geavanceerde betaal oplossingen. Hoe dan ook maken we van jouw website een succes!

Wat is WordPress?

WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites op de hele wereld. Het werd oorspronkelijk gebruikt voor het schrijven van blogs. Tegenwoordig wordt het door alle type bedrijven gebruikt, van kleine ondernemers tot de grootste bedrijven.

WordPress website onderhouden

Om je website veilig te houden is het van belang regelmatig updates uit te voeren. Wanneer een plugin of thema niet wordt geupdate kan er een veiligheidslek ontstaan. Hier maken hackers graag gebruik van en heb je binnen de kortste keren geen toegang meer tot je website. De gevolgen hiervan zijn groot en dit wil je liever voorkomen. Ik zorg dat je website up-to-date blijft en mochten hackers je website hacken, zorg ik ervoor dat je website weer wordt opgeschoond en eventuele malware wordt verwijderd.

WordPress website laten maken?

Wil je een nieuwe WordPress website of wil je dat ik je verder help met je huidige website? Als WordPress specialist help ik je graag verder. Neem hieronder contact met mij op.

Deel deze pagina via: 

Maatwerk, veilig & snel

Offerte op basis van je budget? Geeft je budget en wensen door.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webdesign Bureau in Voorburg
Goed ontworpen websites gemaakt in krachtige code

Bedrijf

Prijzen

Menu

Links

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2022 Heikoop Webdesign
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram