Maatwerk design

Website op maat gemaakt

Ik maak geen gebruik van standaard thema's. Jouw website of webshop maak ik op maat op basis van jouw wensen en voorkeuren. Alles is mogelijk.

Van concept naar realisatie

Je hebt vast al een idee hoe je website eruit moet zien. Maar hoe breng je dit in de praktijk? Ik luister naar jouw wensen en lever een concept ontwerp aan. Hier kan je feedback op geven, zodat we tot het juiste resultaat komen. Ben je tevreden? Dan gaan we over tot het ontwerp van je website. Dit ontwerp maak ik eerst in een design tool. Wanneer je tevreden bent bouw ik je website in WordPress. WordPress is van oorsprong een blog platform, maar is uitgebreid tot één van de grootste CMS systemen in de wereld en wordt door veel verschillende bedrijven gebruikt.

Mobiel vriendelijk

Meer dan de helft van je website bezoekers bezoekt je website via mobiel. Daarnaast lezen zoekmachines zoals Google je website ook als eerst op mobiel. Het is dus van groot belang om je website mobiel vriendelijk te maken. In mijn blog schrijf ik over 'responsive website' en waar je rekening mee moet houden. Geen zorgen, elke website die ik maak is mobiel vriendelijk.

Maatwerk website laten maken?

Geef hieronder je budget aan en ik kom zo snel mogelijk met een passend voorstel.

Deel deze pagina via: 

Maatwerk, veilig & snel

Offerte op basis van je budget? Geeft je budget en wensen door.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webdesign Bureau in Voorburg
Goed ontworpen websites gemaakt in krachtige code

Bedrijf

Prijzen

Menu

Links

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2022 Heikoop Webdesign
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram