Webdesign Bureau in Voorburg

Booking systeem

Reserveringen ontvangen op je website?

Maak het jezelf gemakkelijk doormiddel van een online boekingsysteem op je website! Klanten kunnen zelf aangeven wanneer ze een afspraak willen en dit wordt automatisch in jouw agenda toegepast.
Pieter van Heikoop Webdesign
Meer informatie?
WhatsApp
070 568 0876

Makkelijk Bookingen ontvangen

Door Corona is het reserveren van een plekje in je restaurant of winkel belangrijker dan ooit. Ontvang meer klanten door een professionele booking module op je website.

Voor de volgende situaties worden booking systemen vaak gebruikt:

  • Kappers
  • Events
  • Restaurants
  • Vergaderruimtes
  • Hotels & B&B's
  • Campings

Het voordeel van een booking systeem is dat je minder tijd kwijt bent met het beantwoorden van bookingen via de telefoon of e-mail. Om te voorkomen dat er op ongewenste tijden of data wordt gereserveerd kan je specifieke tijdsblokken indelen en booking kan je accepteren of weigeren.

Voorbeeld Reserverings module

Hoe werkt een reserveringsmodule en hoe komt dit eruit te zien? Hieronder heb ik één voorbeeld van de vele mogelijke ontwerpen en functies. Neem contact op of plan een kennismakingsgesprek in om alle mogelijkheden te bespreken.

Direct betalen met iDeal

Heb je vaste prijzen of verhuur je bijvoorbeeld een huisje? Laat de klant direct afrekenen met iDeal en automatiseer het klant proces! Dit scheelt veel tijd en administratie. Naast iDeal zijn er tal van betaalmogelijkheden zoals Paypal en credit card.

Tarieven

Het implementeren van een booking systeem is vaak vrij eenvoudig. Ik heb verschillende webdesign pakketten, maar elke ondernemer heeft andere wensen. Vraag even na wat een booking systeem voor jouw website kost. Heb je nog geen website? Ik help je graag verder!

Deel deze pagina via: 

Offerte aanvragen

Geef je budget door en ontvang een offerte op maat.
Webdesign Bureau in Voorburg
Je website veilig houden en goed plaatsen in zoekmachines is een vak apart.

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2021 Heikoop Webdesign
crossmenuchevron-downarrow-rightlayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram