Booking systeem

Reserveringen ontvangen op je website?

Maak het jezelf gemakkelijk doormiddel van een online boekingsysteem op je website! Klanten kunnen zelf aangeven wanneer ze een afspraak willen en dit wordt automatisch in jouw agenda toegepast.

Makkelijk Bookingen ontvangen

Door Corona is het reserveren van een plekje in je restaurant of winkel belangrijker dan ooit. Ontvang meer klanten door een professionele booking module op je website.

Voor de volgende situaties worden booking systemen vaak gebruikt:

  • Kappers
  • Events
  • Restaurants
  • Vergaderruimtes
  • Hotels & B&B's
  • Campings

Het voordeel van een booking systeem is dat je minder tijd kwijt bent met het beantwoorden van bookingen via de telefoon of e-mail. Om te voorkomen dat er op ongewenste tijden of data wordt gereserveerd kan je specifieke tijdsblokken indelen en booking kan je accepteren of weigeren.

Voorbeeld Reserverings module

Hoe werkt een reserveringsmodule en hoe komt dit eruit te zien? Hieronder heb ik één voorbeeld van de vele mogelijke ontwerpen en functies. Neem contact op of plan een kennismakingsgesprek in om alle mogelijkheden te bespreken.

Direct betalen met iDeal

Heb je vaste prijzen of verhuur je bijvoorbeeld een huisje? Laat de klant direct afrekenen met iDeal en automatiseer het klant proces! Dit scheelt veel tijd en administratie. Naast iDeal zijn er tal van betaalmogelijkheden zoals Paypal en credit card.

Tarieven

Het implementeren van een booking systeem is vaak vrij eenvoudig. Ik heb verschillende webdesign pakketten, maar elke ondernemer heeft andere wensen. Vraag even na wat een booking systeem voor jouw website kost. Heb je nog geen website? Ik help je graag verder!

Deel deze pagina via: 

Maatwerk, veilig & snel

Offerte op basis van je budget? Geeft je budget en wensen door.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webdesign Bureau in Voorburg
Goed ontworpen websites gemaakt in krachtige code

Bedrijf

Prijzen

Menu

Links

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2022 Heikoop Webdesign
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram