SEO Stappenplan

Krijg grip op je website

Maak van je website een succes door een strak marketing plan waar je echt wat aan hebt. Naast een markt onderzoek gaan we samen aan de slag om je website ook echt te verbeteren. Niet alleen theorie maar meteen een goede praktische aanpak.

Laat een SEO plan opstellen

Om jouw onderneming te laten groeien gaan we samen een (SEO) marketing plan opstellen. Niet een theoretisch plan dat in de boekenkast kan, maar een praktisch en strategisch plan met een checklist zodat je zelf kunt bijhouden hoe de voortgang gaat. Het marketing plan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Strategie (inclusief handige checklist)
  • Zoektermenonderzoek
  • Pagina optimalisatie
  • Content creatie
  • Social media management

Strategie

Aan het begin van het marketing plan bepalen we samen de strategie van je website. Hier kom ik meer te weten over jouw onderneming en je doelgroep. Tijdens de strategie sessie stellen we een checklist op zodat we de voortgang goed bijhouden.

Zoektermenonderzoek

Doormiddel van een zoektermenonderzoek kom je erachter waar je doelgroep naar zoekt en hoe jouw website presteert op deze zoektermen. Aan de hand van dit onderzoek bepalen we of we pagina's moeten aanmaken of moeten verbeteren. Dit is ook een goede nulmeting om te meten of de inzet die we gaan doen ook effect heeft.

Pagina optimalisatie

Op basis van het zoektermenonderzoek en de website analyse gaan we teksten, afbeeldingen en technische aspecten verbeteren op de website. Hierdoor verbeteren we de posities in zoekmachines.

Content creatie

Het is van belang om goede teksten te hebben op je website. Uit het zoektermenonderzoek komen interessante ideeën. Je kan de teksten op je website zelf schrijven, maar het beste is om hier iemand voor in te huren. Door het maken van teksten op basis van de zoekvraag word je beter gevonden in zoekmachines.

Social media management

Zoekmachines als Google houden goed in de gaten hoe actief je bent. Op je website, maar ook op social media. Het is van belang om actief te zijn op social media om te laten zien dat je een actief bedrijf bent. Dit is zowel goed voor zoekmachines als voor je (potentiële) klanten. Hier stellen we samen een strategie voor op. Mocht je geen tijd hebben voor het bijhouden van social media kan je dit uitbesteden voor een laag tarief.

Deel deze pagina via: 

Maatwerk, veilig & snel

Offerte op basis van je budget? Geeft je budget en wensen door.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webdesign Bureau in Voorburg
Goed ontworpen websites gemaakt in krachtige code

Bedrijf

Prijzen

Menu

Links

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2022 Heikoop Webdesign
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram