Online Marketing in het breedste begrip van SEO tot Social Media Marketing.

  Zoekmachine optimalisatie

  Email marketing

  Google Ads

  Social media

 

<ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE>

Zoekmachine optimalisatie vertaald van: ‘Search Engine Optimization’ afgekort SEO.

SEO is het optimaliseren van je websites voor zoekmachines zoals Google en Bing. Door het verbeteren en verwerken van teksten en relevante zoekwoorden op jouw site kunnen we je vindbaarheid in zoekmachines verbeteren.

 

Google optimalisatie

<EMAIL MARKETING>

Door email marketing houdt je je klanten op de hoogte van alle nieuws updates van je bedrijf. Email marketing is kostenefficiënt, goed meetbaar en goed te personaliseren.

 
 

Kippan advertentie

<GOOGLE ADS>

Wanneer een bezoeker jouw website bezoekt en daarna je website verlaat, plaats Google een advertentie op de websites die je bezoeker daarna bezoekt. dit heet ook wel ‘remarketing’. Hierdoor leidt je je bezoeker terug naar je website. 

 

<SOCIAL MEDIA>

Met social media kan je je bedrijf snel online zichtbaar maken voor je doelgroep en via het juiste kanaal je doelgroep bereiken. Maar hoe bereik je die doelgroep het beste en hoe presenteer je jouw bedrijf op welk kanaal?

Veel bedrijven bedrijven hebben hier moeite mee of geen tijd voor. Ik bied verschillende social media pakketten aan om bijvoorbeeld wekelijks goede content te posten of om binnen 1 maand te groeien op social media met jouw bedrijf! 

 

Doe vrijblijvend een aanvraag!

Geen raad met de vindbaarheid van je bedrijf of je social media campagne? Neem contact met me op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Direct antwoord?
Bel of whatsapp

06 4122 8010