Beveiligingsupdates

Zorg voor een veilige website

Het is van belang om regelmatig updates uit te voeren op je website. WordPress maakt gebruik van plugin en een thema. Hackers proberen continu lekken te vinden en binnen te dringen in je website. Door updates uit te voeren voorkom je dat hackers via deze manier binnenkomen.

WordPress plugins

WordPress maakt gebruik van plugins. Met plugins kan je de functionaliteit van je website uitbreiden. Je kan met een shop plugin bijvoorbeeld makkelijk een webshop creëren. Plugins moeten echter wel regelmatig geupdate worden. Het kan namelijk voorkomen dat een plugin een lek bevat. De uitgever van deze plugin zal hier een update voor uitbrengen zodat je website veilig blijft. WordPress heeft tegenwoordig de optie om plugins automatisch te updaten. Dit is echter niet aan te raden. Plugins werken namelijk niet altijd goed samen en kunnen na een update je website behoorlijk over hoop halen. Laat dit dus doen door een professional of zorg in ieder geval dat je voorzichtig te werk gaat door een back-up te maken van je website voordat je update. Door een onderhoud pakket af te nemen bij mij neem ik dit allemaal uit handen en zorg ik dat je website veilig en up-to-date blijft.

Beveilingscan

Ben je bang dat je website is gehacked of dat je website niet genoeg is beveiligd? Laat mij je website scannen en mocht je website gehacked zijn schoon ik het meteen voor je op! Zo kan je weer gerust je business runnen.

WordPress security plugins

Je kan op verschillende manier je website beveiligen. Dit kan ook doormiddel van een plugin. Let wel op dat hier vaak veel geavanceerde instellingen in staan die je website ook kunnen breken. Zorg er dus voor dat je weet wat je doet als je een plugin installeerd. Neem contact met mij op en ik help je hier graag mee verder.

Maandelijks onderhoud

Als ik een website maak voor een klant biedt ik altijd maandelijks onderhoud aan. Hierdoor blijft je website veilig en blijf ik betrokken bij je onderneming. Na een update loop ik altijd je site na of deze er nog hetzelfde uit ziet en of je website nog werkt. Denk aan contact formulieren of betaalmethodes bij een webshop. Zo ben je er altijd zeker van dat je website veilig is en naar behoren werkt. Het laatste wat je wilt is dat klanten geen bestellingen meer kunnen plaatsen.

Tarieven

Je wilt nooit voor verrassingen komen te staan. Zeker niet als je website wordt gehacked of wanneer je website niet meer up-to-date is. Ik bied met mijn onderhouds pakketten duidelijke tarieven aan zodat je weet waar je aan toe bent.

Deel deze pagina via: 

Maatwerk, veilig & snel

Offerte op basis van je budget? Geeft je budget en wensen door.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webdesign Bureau in Voorburg
Goed ontworpen websites gemaakt in krachtige code

Bedrijf

Prijzen

Menu

Links

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2022 Heikoop Webdesign
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram