Logo Heikoop Webdesign
Webdesign Bureau in Voorburg

<Beveiligingsupdates>

Zorg voor een veilige website

Het is van belang om regelmatig updates uit te voeren op je website. WordPress maakt gebruik van plugin en een thema. Hackers proberen continu lekken te vinden en binnen te dringen in je website. Door updates uit te voeren voorkom je dat hackers via deze manier binnenkomen.

Beveilingscan

Ben je bang dat je website is gehacked of dat je website niet genoeg is beveiligd? Laat mij je website scannen en mocht je website gehacked zijn schoon ik het meteen voor je op! Zo kan je weer gerust je business runnen.

WordPress security plugins

Je kan op verschillende manier je website beveiligen. Dit kan ook doormiddel van een plugin. Let wel op dat hier vaak veel geavanceerde instellingen in staan die je website ook kunnen breken. Zorg er dus voor dat je weet wat je doet als je een plugin installeerd. Neem contact met mij op en ik help je hier graag mee verder.

Maandelijks onderhoud

Als ik een website maak voor een klant biedt ik altijd maandelijks onderhoud aan. Hierdoor blijft je website veilig en blijf ik betrokken bij je onderneming. Na een update loop ik altijd je site na of deze er nog hetzelfde uit ziet en of je website nog werkt. Denk aan contact formulieren of betaalmethodes bij een webshop. Zo ben je er altijd zeker van dat je website veilig is en naar behoren werkt. Het laatste wat je wilt is dat klanten geen bestellingen meer kunnen plaatsen.

Tarieven

Je wilt nooit voor verrassingen komen te staan. Zeker niet als je website wordt gehacked of wanneer je website niet meer up-to-date is. Ik biedt met mijn onderhouds pakketten duidelijke tarieven aan zodat je weet waar je aan toe bent.

Deel deze dienst via: 

Offerte aanvragen

Geef je budget door en ontvang een offerte op maat.
Copyright © 2020 Heikoop Webdesign
picturebookchart-barsarrow-rightlayers