Webdesign Bureau in Voorburg

Back-ups

Elke dag een back-up van jouw website

Het is belangrijk om regelmatig een back-up te maken van je website. Je maakt het hierdoor voor jezelf gemakkelijk als je bijvoorbeeld een fout maakt waardoor je website overhoopt ligt. Daarnaast kan je een back-up terugzetten als je website wordt gehacked.
Pieter van Heikoop Webdesign
Meer informatie?
WhatsApp
070 568 0876

Server back-up

Er zijn verschillende manier hoe ik een back-up maak. Bij al mijn klanten maak ik een server back-up maar ook een back-up via een plugin. Hierdoor kan ik meer zekerheid bieden aan mijn klanten. Als er bijvoorbeeld een fout is op de server kan ik altijd nog een back-up terugzetten via de plugin en andersom. Vertrouw dus nooit op één back-up systeem.

WordPress backup plugins

Benieuwd welke plugin je kan gebruiken voor WordPress? Hieronder de meest voorkomen plugins:

Sommige plugins kosten echter wel geld om back-up op te slaan of voor extra opties. Als je bij mij een hostingpakket hebt dan hoef je hier niet over na te denken 🙂

WordPress back-up terugzetten

Wanneer je zelf aan de slag gaat met een back-up plugin is het belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Het kan zijn dat het terugzetten van een back-up verkeerd gaat. Zorg er altijd voor dat je een extra back-up maakt voordat je een back-up terug zet. Hierdoor kan je altijd nog terug naar de oude staat van de website. Hulp nodig? Neem hieronder contact op.

Deel deze pagina via: 

Offerte aanvragen

Geef je budget door en ontvang een offerte op maat.
Webdesign Bureau in Voorburg
Je website veilig houden en goed plaatsen in zoekmachines is een vak apart.

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2021 Heikoop Webdesign
crossmenuchevron-downarrow-rightlayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram