Logo Heikoop Webdesign
Webdesign Bureau in Voorburg

<Back-ups>

Elke dag een back-up van jouw website

Het is belangrijk om regelmatig een back-up te maken van je website. Je maakt het hierdoor voor jezelf gemakkelijk als je bijvoorbeeld een fout maakt waardoor je website overhoopt ligt. Daarnaast kan je een back-up terugzetten als je website wordt gehacked.

Server back-up

Er zijn verschillende manier hoe ik een back-up maak. Bij al mijn klanten maak ik een server back-up maar ook een back-up via een plugin. Hierdoor kan ik meer zekerheid bieden aan mijn klanten. Als er bijvoorbeeld een fout is op de server kan ik altijd nog een back-up terugzetten via de plugin en andersom. Vertrouw dus nooit op één back-up systeem.

WordPress backup plugins

Benieuwd welke plugin je kan gebruiken voor WordPress? Hieronder de meest voorkomen plugins:

Sommige plugins kosten echter wel geld om back-up op te slaan of voor extra opties. Als je bij mij een hostingpakket hebt dan hoef je hier niet over na te denken 🙂

WordPress back-up terugzetten

Wanneer je zelf aan de slag gaat met een back-up plugin is het belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Het kan zijn dat het terugzetten van een back-up verkeerd gaat. Zorg er altijd voor dat je een extra back-up maakt voordat je een back-up terug zet. Hierdoor kan je altijd nog terug naar de oude staat van de website. Hulp nodig? Neem hieronder contact op.

Deel deze dienst via: 

Offerte aanvragen

Geef je budget door en ontvang een offerte op maat.
Copyright © 2020 Heikoop Webdesign
picturebookchart-barsarrow-rightlayers