Wie ben ik?

Pieter Heikoop

Lees in dit blog wie ik ben en wat ik leuk vind om te doen!
Leestijd 2 minuten -  
Artikel gepubiceerd op: 11 maart 2019

Wie ben ik?

Ik ben Pieter Heikoop. Een enthousiaste ondernemer die het leuk vindt om andere ondernemers en bedrijven te helpen in de online (marketing) wereld. Door het maken van frisse en moderne websites wil ik bedrijven beter presenteren en positioneren in de markt.

Ik kom oorspronkelijk uit Zoetermeer en ik woon nu 8 maanden in Voorburg. Ik ben vooral in regio Zuid-Holland en Utrecht actief, maar als online bedrijf sla ik natuurlijk geen opdrachten af vanuit het noorden of zuiden.

Hoe ben ik begonnen?

in 2014 begon ik de webshop ' Vincie'. Zonder enige ervaring in webdesign en online marketing. Ik volgde op dat moment wel een Marketing opleiding. Door het uitproberen van verschillende website 'makers' begon ik steeds meer te leren van HTML en webdesign. Wat werkt wel en wat werkt totaal niet. Ook in zoekmachineoptimalisatie heb ik veel geleerd. Hoe kom ik hoog in Google en andere zoekmachines.

Uiteindelijk ben ik de webshop gestopt en ben ik Heikoop Webdesign begonnen. Hier ligt mijn passie en kennis.

Wat doe ik?

Ik maak websites. Ja duidelijk, maar wat komt daarbij kijken?
Je bent natuurlijk niet meteen klaar met een mooie website. Je wilt ook hoog in Google staan (en andere zoekmachines), je website moet logisch ingedeeld zijn, je wilt graag met je klanten in contact komen (social media). Het is dus niet alleen 'webdesign'.

Mijn diensten:

  • SEO
  • Webdesign
  • Onderhoud

Waarom?

Simpel: ik zie graag kleine en nieuwe ondernemingen groeien door mijn werk.

Vaak zie ik websites die technisch goed in elkaar zitten, maar kwa design niet goed zijn, linkjes die niet werken of pagina's die geen call to action bevatten. Dit is natuurlijk erg jammer. Ik probeer met mijn kennis en vaardigheden een mooie en strakke website te maken, die technisch goed in orde is, call to actions bevatten en ook goed is op SEO gebied (zoekmachineoptimalisatie).

Meer weten over Pieter? Check mijn Linkedin.

Wil je ook een website die goed in elkaar steekt? Neem contact op met Pieter Heikoop.

Deel artikel via: 

Artikel door Pieter Heikoop 

Een enthousiaste ondernemer die het leuk vindt om andere ondernemers en bedrijven te helpen in de online (marketing) wereld. Door het maken van frisse en moderne websites wil ik bedrijven beter presenteren en positioneren in de markt.

Maatwerk, veilig & snel

Offerte op basis van je budget? Geeft je budget en wensen door.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webdesign Bureau in Voorburg
Goed ontworpen websites gemaakt in krachtige code

Bedrijf

Prijzen

Menu

Links

Contact

Stuur een bericht via WhatsApp, de chat of bel direct.
Copyright © 2021 Heikoop Webdesign
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram